Antik- och Samlarmarknad i Degeberga

På söndag den 19 juli är det dags för en av årets största utomhusmässor. Antik- och samlarmarknad i Degeberga i norra änden av Österlen brukar kunna samla uppåt 20 000 besökare. Det är en klassiker för samlare inom antivärlden. Men kom tidigt!

Idag är det gårdsauktion i Offerdal i Jämtland med Mårten Mårtensson. Auktionsveckan i Gagnef i Dalarna fortsätter under både lördagen med Dalarnas Auktionsbyrå och på söndagen med Peters Auktioner. På söndag är det flera gårdsauktioner, loppis i Skurup i Skåne och mycket mer.

 

Gärds Samlarförenikng ordnar Antik- och Samlarmarknad i Degeberga 19 juli. Sövde Prästgård på bilden.

Degeberga har blivit en så stor samlarmarkand, att uppackningen börjar redan på lördagen. De verkligt ivriga samlarna är på plats redan då. På söndagmorgonen gäller det att vara uppe riktigt tidigt. Ta gärna med ficklampa! Marknaden öppnar officiellt kl 8.00, men då är de bästa sakerna redan borta.

Blanda inte ihop Antik- och samlarmarknaden med Degeberga marknad, som gick före veckoslutet 11-12 juli. Det är en traditionell familjemarknad, som inte har så mycket med antikviteter att göra.

Auktionsveckan i Gagnef pågår ännu under lördagen och söndagen. Luleå Auktionsverk håller auktion söndag på Hägnan i Lule Gammelstad. Mårtenssons Auktionsfirma från Kall i Jämtland har gårdsauktion i Änge Offerdal på Nils-Erik Sundqvists gård. På söndagen har Mårtenssons gårdsauktion i Föllinge.

Läs vidare om gårdsauktioner, samlarmarknader och loppisar i Kalendarium. Uppdateras dagligen.


Just nu 1150 objekt

 
Annons Pil nerAnnons Pil upp