Auktionskompaniet.com på Hälsingegatan 43 i Stockholm

Idag öppnar Auktionskompaniet.com sin butik på Hälsingegatan 43 i tuffa lokaler runt hörnet från gallerierna på Hudiksvallsgatan i Stockholm. Samtidigt är det premiär för nätauktioner på AK. Antikvärlden hittade en röd kinaskål, som vi direkt lade ett bud på.

Antikvärlden hittade en röd kinaskål, som vi direkt lade ett bud på.

I nya fina lokaler inspirerade av Chelsea i NewYork visar man auktionsföremål exponerade som i en elegant butik. Det nya är att butiken hela tiden fylls på med föremål och är öppen 7 dagar i veckan. Även i fortsättningen har man auktion på söndagar. Slagauktioner som förut. Men därutöver håller man nätauktioner. Kunder får själv välja, men AK:s experter vägleder var varje föremål säljs bäst. Nätauktionerna rullar hela tiden.

Konceptet Auktionskompaniet.com vänder sig till en yngre publik. Utbudet är stort och man hoppas säkert snappa upp besökare från de nyöppnade moderna gallerierna på Hudiksvallsgatan runt hörnet. Tunnelbana Odenplan, sikta på Vanadisplan.

Kommentarer

Winston, - Onsdag 10 september 2008

Jag blev överbjuden

Tyvärr räckte inte mitt bud till. Den trevliga kinesiska skålen från 1700-talet med järnröd dekor slutade i 1800 kronor hos AK Stockholm.

Kommentera artikeln

*Namn:  *E-post (visas inte på sidan): 
 
*Rubrik:  *Vad är 4 + 2 (säkerhetsfråga)?  
*Meddelande: 

Herrgårdsauktion på lördag

Herrgårdsauktion på lördag
 På lördag den 12 april blir det gårdsauktion på Rockelstad mitt i Sörmland. Här bor familjen von Post, som också driver konferensverksamhet med övernattning. Nu behöver man rensa i framför allt möbelbeståndet och en hel del roliga saker auktioneras ut.

Visning fredag kl 16-18 och lördag kl 10-12 i Gula paviljongen snett mittemot slottet. Auktionen börjar sedan kl 12.30 på lördagen. Rockelstad har anor sedan 1300-talet. Stora huset är i renässansstil och det finns fyra flyglar med 1700-talsinredning.

Ny chef för Bukowskis

 Bukowski Auktioner har fått en ny vd. I början av augusti tillträder Anna-Karin Laurell. Hon är idag chef för Salus-Ansvar, ett företag inom Folksam Försäkringar.

Michael Storåkers, som varit vd för Bukowskis i fyra år, kvarstår som vd fram till början av augusti. Han kommer enligt uppgift från bolaget även att kvarstå som ledamot av styrelsen. Storåkers satt i styrelsen för Bukowskis redan innan han utsågs till vd.

Månadsauktion i Landskrona

 

Lund, Stockholm och Landskrona

 

Stadsauktion i Borlänge

 

Månadsauktion i Halmstad

 

Måndag E-auktion Metropol

 


Just nu 1165 objekt

 
Annons Pil ner

I fokus

Annons Pil upp
Annons Pil nerAnnons Pil upp