Auktionskompaniet.com på Hälsingegatan 43 i Stockholm

Idag öppnar Auktionskompaniet.com sin butik på Hälsingegatan 43 i tuffa lokaler runt hörnet från gallerierna på Hudiksvallsgatan i Stockholm. Samtidigt är det premiär för nätauktioner på AK. Antikvärlden hittade en röd kinaskål, som vi direkt lade ett bud på.

Antikvärlden hittade en röd kinaskål, som vi direkt lade ett bud på.

I nya fina lokaler inspirerade av Chelsea i NewYork visar man auktionsföremål exponerade som i en elegant butik. Det nya är att butiken hela tiden fylls på med föremål och är öppen 7 dagar i veckan. Även i fortsättningen har man auktion på söndagar. Slagauktioner som förut. Men därutöver håller man nätauktioner. Kunder får själv välja, men AK:s experter vägleder var varje föremål säljs bäst. Nätauktionerna rullar hela tiden.

Konceptet Auktionskompaniet.com vänder sig till en yngre publik. Utbudet är stort och man hoppas säkert snappa upp besökare från de nyöppnade moderna gallerierna på Hudiksvallsgatan runt hörnet. Tunnelbana Odenplan, sikta på Vanadisplan.

Kommentarer

Winston, - Onsdag 10 september 2008

Jag blev överbjuden

Tyvärr räckte inte mitt bud till. Den trevliga kinesiska skålen från 1700-talet med järnröd dekor slutade i 1800 kronor hos AK Stockholm.

Kommentera artikeln

*Namn:  *E-post (visas inte på sidan): 
 
*Rubrik:  *Vad är 4 + 2 (säkerhetsfråga)?  
*Meddelande: 


Just nu 1144 objekt

 
Annons Pil nerAnnons Pil upp