Succéstart för Antikklubben

Den första programpunkten för Antikklubben blev besök på Waldemarsudde. Det blev en mycket lyckad kväll med 4 guider som tog hand om nästan 160 besökare. Utställningen över Carl Larsson uppskattades mycket, trots att flera kritiker uttryckt sig ogillande.

Lena Sjödell, marknadsansvarig och Louise Nordenfelt, chef för Antikklubben.

 

Carl Larssonutställningen blev invigning av Antikklubben 5 mars.

På torsdagen var det premiär för den nystartade Antikklubben. Första evenemanget blev besök på den just öppnade utställningen över Carl Larsson på Prins Eugens Waldemarsudde. Det var en uppskattad utställning och besökarna hade svårt att förstå Måns Hirschfeldts sågning.

Carl Larsson är en folkkär konstnär. Från början hade Antikklubben bokat  guider för 50 personer. Det räckte ingenstans och till slut blev det 160 besökare, som njöt av den stora samlingen Carl Larsson, där många verk inte visats på mycket länge.

Mi och Lago Wernstedt på Waldemarsudde med Antikklubben 5 mars.

Antikklubben är öppen för alla prenumeranter av tidningen Antikvärlden. Klubben vänder sig till läsare som vill fördjupa sina kunskaper och delta i beök och kulturella aktiviteter. Hur man blir medlem och kommande programpunkter går att läsa under fliken Antikklubben.

Nästa programpunkt blir antikmässan i Brösarp på Österlen lördagen den 14 mars. Då kommer Antikvärldens välkände medarbetare och expert Gert Backe att guida runt på mässan, varefter man äter lunch på Brösarps Gästis med klassisk äggakage. Om du är medlem kan du anmäla dig här.

 

Kommentarer

Winston, - Lördag 7 mars 2009

Ingen anmälan här

Susanna! Det var roligt att du vill komma med den 21 april, men du måste gå in under Antikklubben och anmäla dig på antikklubben@antikvarlden.se, det går inte anmäla sig här.
susanna ehrnlund, - Fredag 6 mars 2009

anmälan

Jag vill härmed anmäla mig till den 21 april Obs ny adress Ritarvägen 22 16831 Bromma Mvh __Susanna

Kommentera artikeln

*Namn:  *E-post (visas inte på sidan): 
 
*Rubrik:  *Vad är 4 + 2 (säkerhetsfråga)?  
*Meddelande: 


Just nu 1143 objekt

 
Annons Pil nerAnnons Pil upp