Till Antikvärldens dag

Det börjar nu att droppa in bilder inför Antikvärldens dag från läsarna, som ju också är utställarna. Vad som är roligast med denna köp- och säljmässa är ju att säljarna till största delen är amatörer och privata samlare.  men vi har alla ett behov av att rensa i gömmorna då och då (suck!).

Här kommer några bilder inför den 12 september i Solnahallen.

 

Vi kommer att publicera en utställarförteckning och utställarkarta längre fram. På så sätt vet man som besökare vart man först ska gå, om det är något du sett här på förhandsvisningen.

Christopher Holmström har förutom det roliga munskyddet med sig en teservis handmålad av Anja Jaatinen. Servisen består av 12 koppar me fat, thekanna, mjöljkkanna och sockerskål. Hela servisen kostar 5000 kronor.

Christopher Holmström har även 50-tals och 60-tals klännngar...

Klänningarna kostar 600 kronor styck.

På första sidan finns bilder på två kamelkuddar, som Mats Werner säljer vid sitt bord på Antikvärldens dag. De kostar 2500 kronor styck.

 

Axell Fridell etsning Stockholms Stadshus II kostar 5000 kr hos Mats Werner

Kommentarer

Sofie Radle, - Torsdag 5 november 2009

Christopher Holmströms 50-tals och 60-tals klännngar.

Jag vill mer än gärna få tag på en av dessa eller en liknande klänning! Jag bor i Göteborg och undrar om det finns att få tag på någonstans här?? Tacksam för svar! Mvh Sofie

Kommentera artikeln

*Namn:  *E-post (visas inte på sidan): 
 
*Rubrik:  *Vad är 4 + 2 (säkerhetsfråga)?  
*Meddelande: 

Vårkväll på Flustret

Vårkväll på Flustret
 Idag fortsätter de Moderna auktionerna. Stockholms Auktionsverk säljer måleri med början kl 13 och Bukowski säljer modernt konsthantverk.

Viktigaste målningen idag är Bror Hjorths underbara Vårkväll på Flustret (nr 660), avbildad här intill. Utropspriset är 4-5 milj. Auktionens huvudnummer är en ryttarskulptur av Marino Marini (nr 896), som har fått det högsta utropspriset i Stockholms Auktionsverks historia, 12-15 milj kr.

Moderna auktioner i Stockholm

 

Herrgårdsauktion på lördag

 

Ny chef för Bukowskis

 


Just nu 1062 objekt

 
Annons Pil ner

Annons Pil upp
Annons Pil nerAnnons Pil upp