Till Antikvärldens dag

Det börjar nu att droppa in bilder inför Antikvärldens dag från läsarna, som ju också är utställarna. Vad som är roligast med denna köp- och säljmässa är ju att säljarna till största delen är amatörer och privata samlare.  men vi har alla ett behov av att rensa i gömmorna då och då (suck!).

Här kommer några bilder inför den 12 september i Solnahallen.

 

Vi kommer att publicera en utställarförteckning och utställarkarta längre fram. På så sätt vet man som besökare vart man först ska gå, om det är något du sett här på förhandsvisningen.

Christopher Holmström har förutom det roliga munskyddet med sig en teservis handmålad av Anja Jaatinen. Servisen består av 12 koppar me fat, thekanna, mjöljkkanna och sockerskål. Hela servisen kostar 5000 kronor.

Christopher Holmström har även 50-tals och 60-tals klännngar...

Klänningarna kostar 600 kronor styck.

På första sidan finns bilder på två kamelkuddar, som Mats Werner säljer vid sitt bord på Antikvärldens dag. De kostar 2500 kronor styck.

 

Axell Fridell etsning Stockholms Stadshus II kostar 5000 kr hos Mats Werner

Kommentarer

Sofie Radle, - Torsdag 5 november 2009

Christopher Holmströms 50-tals och 60-tals klännngar.

Jag vill mer än gärna få tag på en av dessa eller en liknande klänning! Jag bor i Göteborg och undrar om det finns att få tag på någonstans här?? Tacksam för svar! Mvh Sofie

Kommentera artikeln

*Namn:  *E-post (visas inte på sidan): 
 
*Rubrik:  *Vad är 4 + 2 (säkerhetsfråga)?  
*Meddelande: 

Herrgårdsauktion på lördag

Herrgårdsauktion på lördag
 På lördag den 12 april blir det gårdsauktion på Rockelstad mitt i Sörmland. Här bor familjen von Post, som också driver konferensverksamhet med övernattning. Nu behöver man rensa i framför allt möbelbeståndet och en hel del roliga saker auktioneras ut.

Visning fredag kl 16-18 och lördag kl 10-12 i Gula paviljongen snett mittemot slottet. Auktionen börjar sedan kl 12.30 på lördagen. Rockelstad har anor sedan 1300-talet. Stora huset är i renässansstil och det finns fyra flyglar med 1700-talsinredning.

Ny chef för Bukowskis

 Bukowski Auktioner har fått en ny vd. I början av augusti tillträder Anna-Karin Laurell. Hon är idag chef för Salus-Ansvar, ett företag inom Folksam Försäkringar.

Michael Storåkers, som varit vd för Bukowskis i fyra år, kvarstår som vd fram till början av augusti. Han kommer enligt uppgift från bolaget även att kvarstå som ledamot av styrelsen. Storåkers satt i styrelsen för Bukowskis redan innan han utsågs till vd.

Månadsauktion i Landskrona

 

Lund, Stockholm och Landskrona

 

Stadsauktion i Borlänge

 

Månadsauktion i Halmstad

 

Måndag E-auktion Metropol

 


Just nu 1179 objekt

 
Annons Pil ner

I fokus

Annons Pil upp
Annons Pil nerAnnons Pil upp